22 Σεπτεμβρίου, 2023
Εκδήλωση “Ας μιλήσουμε για το κρέας: υγεία, διατροφική αξία και βιωσιμότητα”
Το κρέας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής Αυτό αποτέλεσε κοινό σημείο αναφοράς των επιστημόνων (βιολόγων, κτηνιάτρων, επιστημόνων τροφίμων, διαιτολόγων) που συμμετείχαν ως εισηγητές στην διεπιστημονική εκδήλωση, με θέμα «Ας μιλήσουμε για το κρέας: Υγεία, διατροφική αξία, βιωσιμότητα». Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο κατοχυρώνει την ευζωία των ζώων [...]