Ημερίδα ΣΕΒΕΚ ΄΄Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος, Προβλήματα και προοπτικές΄΄
22/3/2000
8.00 μ.μ.
Μπροστά σε σημαντικές αλλαγές βρίσκεται η Ελληνική Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος, με αφορμή την εφαρμογή της ΄΄λευκής βίβλου΄΄ για την ασφάλεια τροφίμων, τις τροποποιήσεις στους ελέγχους για την υγιεινή, τις αλλαγές στους κανόνες επισήμανσης κλπ.
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), στην προσπάθειά του να ενημερώσει τις επιχειρήσεις του τομέα γύρω από τις τρέχουσες κοινοτικές και εθνικές εξελίξεις, διοργανώνει ανοικτή ημερίδα με θέμα ΄΄Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος, Προβλήματα και προοπτικές΄΄ την Τετάρτη 22/3/2000 και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο Χανδρής (Λ. Συγγρού 385 – Αθήνα).
Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για την καλύτερη γνωριμία των παραγωγών, εμπόρων, μεταποιητών κρέατος και η συνεργασία τους σε διεπαγγελματικό επίπεδο.
Τα θέματα που θα καλυφθούν είναι τα εξής :
- ΄΄Η επισήμανση ως μέσο ενημέρωσης του καταναλωτή΄΄, από την Γεν. Δ/ντρια του Γ.Χ.Κ. κα Αγγ. Ασημακοπούλου
- ΄΄Πολιτική του Υπουργείου Γεωργίας για την υγιεινή των τροφίμων΄΄ από τον εκπρόσωπο του Υπ. Γεωργίας κ. Θ. Αλεξανδρόπουλο, Αναπλ. Γεν. Δ/ντή Ινστιτούτου Υγιεινής Τροφίμων Αθηνών
- ΄΄Λευκή Βίβλος και ασφάλεια τροφίμων΄΄ από τον Καθηγητή του Γ.Π.Α. κ. Ι. Μεταξόπουλο.
Για ενδιαφέρον συμμετοχής, πληροφορίες στη Γραμματεία του ΣΕΒΕΚ, τηλ. 3253237.