Στις 1, 2, 3 Φεβρουαρίου 2019 το 6ο Συνέδριο Κρέατος

Tο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο» θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia.

Πρόκειται για την 6η διoργάνωση, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη απήχηση που έχει στους επιστήμονες που ασχολούνται με την αλυσίδα του κρέατος και είναι η μοναδική εξειδικευμένη συνάντηση όπου κάθε δυο χρόνια παρουσιάζονται τα επιτεύγματα της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, αλλά και συζητούνται τα προβλήματα και οι προοπτικές αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού τομέα της οικονομίας μας.

Το Meat News αναλαμβάνει το βάρος αυτής της απαιτητικής εκδήλωσης και καλεί όλους να συμβάλλουν στην επιτυχία του.

Για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου αρκεί να συμπληρώσει κάποιος την φόρμα εγγραφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (www.synedrio-kreatos.gr). Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ και για τους φοιτητές 15€. Ειδικές τιμές γίνονται για ομαδικές συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ 210 8210028