Ημερίδα – Workshop για τη Listeria monocytogenes

Ο Ρόλος και οι υπευθυνότητες της Βιομηχανίας Τροφίμων για την εφαρμογή της νομοθεσίας της διαχείρισης της Listeria monocytogenes είναι θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους εμπλεκόμενους με τον διατροφικό τομέα.
Προφανώς και δεν αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος μόνο του Ποιοτικού Ελέγχου, αλλά παράλληλα και κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλα τα τμήματα παραγωγής τροφίμων.
Σε αυτή την βάση, το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ, θα εξετάσει τα θέματα αυτά σε μία ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε παραγωγική ημερίδα – Workshop,
στην οποία θα τοποθετηθούν διακεκριμένοι επιστήμονες και τεχνοκράτες, με την στήριξη του ΣΕΒ-ΓΑΠ, του ΣΕΒΕΚ και της εταιρίας BIOMERIEUX.
Σας περιμένουμε,
Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, 10.00-14.00
στο ξενοδοχείο ATHENS FRESH, Αθηνάς 59 & Σοφοκλέους, Αθήνα.

