Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ : Ταξιδέψτε στη μαγεία των παραδοσιακών αλλαντικών

Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όταν γύρω σου ξετυλίγονται τόσες μαγικές συνταγές πώς να μην κάνεις το ταλέντο σου μεράκι, και το μεράκι… αυθεντία; 

Έτσι κι ο Παναγιώτης Παντέρης, γεννημένος στην Ίμβρο του προηγούμενου αιώνα, μυείται στα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας στα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης.    Κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, τα μεταφέρει στην Ελλάδα.

Το 1970 ιδρύει μια αρχικά, μικρή αλλά σύγχρονη για την εποχή της μονάδα αλλαντικών, μετουσιώνοντας την πείρα του σε τέχνη, παράγοντας Πολίτικο Σουτζούκι και Παστουρμάπροϊόντα τα οποία έκαναν την εταιρία να ξεχωρίσει.

Ο Γιώργος και ο Κώστας Παντέρης μεγάλωσαν μέσα σε αρώματα και γεύσεις χειροποίητων αλλαντικών, δίπλα στον πατέρα τους Παναγιώτη που τους μετέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά της αλλαντοποιίας. Έμαθαν πως για να φτιάξεις το καλό αλλαντικό χρειάζεται αγάπη, τέχνη και πάθος. Πως για να μπορέσεις να ακολουθήσεις μια επιτυχημένη πορεία με διάρκεια πρέπει να είσαι συνεπής στις αξίες και τις αρχές σου. Πως για να σε αγαπήσει ο καταναλωτής πρέπει να τον σεβαστείς.

Σήμερα ο Γιώργος και ο Κώστας κάνουν πράξη όλη τη βαριά κληρονομιά του πατέρα τους. Αγαπούν την τέχνη τους, αφιερώνουν ατέλειωτες ώρες στα ευαίσθητα στάδια της ωρίμανσηςνοιάζονται βαθιά για το αποτέλεσμα.

Έτσι έγιναν τα προϊόντα Παντέρη, αγαπημένα προϊόντα με υπογραφή και γεύση που θυμίζει κάτι από τα παλιά…

 

 


Λ. Τατοΐου 32 136 71 Αχαρνές
Τ: 210 80 71 017 | Email: info@paderis.gr
www.paderis.gr