FOOD EXPO 2024 – ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Ο ΣΕΒΕΚ συμμετέχει κι εφέτος με δικό του περίπτερο, αίθουσα 2 – Περίπτερο Β41,  στην διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024, που θα διεξαχθεί 9 – 11 Μαρτίου 2024 στο Metropolitan Εxpo, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, παρέχοντας πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και των επιχειρήσεων Μελών του.

Στην έκθεση συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, και οι κάτωθι επιχειρήσεις – Μέλη του ΣΕΒΕΚ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ / ΜΕΛΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ 2 A08/B07
ΒΙΚΡΕ ΑΕ 2 D10/E09
ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ ΟΕ 2 D/18
ΠΑΣΣΙΑΣ Ε. Γ. ΑΒΕΕ 2 C14/D15
ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ 2 A02/B01
FOOD MAKER 2 B14
PROVIL SA 3 B24/C23

 

Στα πλαίσια της έκθεσης, σημαντικές ομιλίες και ενδιαφέρουσες ημερίδες, θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Workshops & Seminars στο Hall 2 και τις τρεις ημέρες της έκθεσης.

Κορυφαίοι ομιλητές, έμπειρα στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων δίνουν ραντεβού στο Hall 2, τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση όσο και με τους εκθέτες που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα για καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών.

Μεταξύ αυτών, και η παρακάτω Ημερίδα MEAT LAB, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, ώρα 3.00 – 4.00 μ.μ.

 

MEAT LAB – Τα προϊόντα κρέατος ως διατροφική επιλογή, εντός και εκτός Ελλάδας

Συντονισμός & Παρουσίαση: Γιώργος Οικονόμου – Σύμβουλος επιχειρήσεων

15.00-16.00

Α’ πάνελ: Τα προϊόντα με βάση το κρέας στην αντίληψη του καταναλωτή  

Ομιλητές: 

Αρσενάκης Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Ζωικής παραγωγής ΓΠΑ

Γώγου Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια ΠΑΔΑ

Γεωργόπουλος Θεοφάνης,  Λέκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Νυχάς Γιώργος, Ομότιμος Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων ΓΠΑ

16.00-17.00 

Β’ πάνελ: Πόσο εφικτές είναι οι ελληνικές εξαγωγές παρασκευασμάτων κρέατος 

Ομιλητές: 

Γεραζούνης Στέλιος, CEO Adding value, Εμπορικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Καλλιώνης Νίκος,  Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ

Μασούρα Ελευθερία, Marketing & Επικοινωνία ΠΙΝΔΟΣ ΑΠΣΙ

Πάνου Χριστίνα, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας  ομίλου εστίασης Goody’s |everest

 

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 9/3/2024: 10:00-19:00

Κυριακή 10/3/2024: 10:00-19:00

Δευτέρα 11/3/2024: 10:00-18:30