7Η MDF EXPO : Ένα 3μερο Εκθεσιακών & Συνεδριακών Εκδηλώσεων για τους επαγγελματίες τροφίμων | 12-14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 | METROPOLITAN EXPO

Με την ονομασία MDF EXPO, που προέρχεται από τις 3 αγορές Meat/Dairy/Frozen που αντιπροσωπεύει, ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 12/11/2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η 7η Έκθεση MDF EXPO.

Πρόκειται για μία έκθεση που αφορά ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας – του κρέατος & των προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των προϊόντων.

O Σύνδεσμός μας και φέτος ανανεώνει το ραντεβού του στην έκθεση, και σας περιμένει να τον επισκεφθείτε στο περίπτερό του Ε17Β – Hall2.

Βασικοί στόχοι της συμμετοχής μας είναι η προβολή του Συνδέσμου και των επιχειρήσεων – Μελών μας, η ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με την ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων που κυκλοφορούν, η απενοχοποίηση των προϊόντων του κλάδου κλπ.

Σας περιμένουμε !!!

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε εδώ https://mdfexpo.gr .