Επιστημονική Ημερίδα “Κρέας – Κρεατοσκευάσματα: Τεχνολογίες-καινοτομίες στην παραγωγή και συσκευασία”
Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης FOODTECH 2019, η οποία διεξήχθη στο Metropolitan Expo (12-14 Οκτωβρίου 2019), πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΣΕΒΕΚ, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, Επιστημονική Ημερίδα με θεματικές ομάδες που προσέγγισαν τις “Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων & ποτών”.
Η ημερίδα, περιλάμβανε έξι ενότητες, μεταξύ των οποίων η ενότητα 3 (ώρα 13.30-14.45) με θέμα Κρέας-Κρεατοσκευάσματα,
Συντονίστρια την Μαργαρίτα Τσάκωνα / Γεωπόνος-Επιστήμης Τροφίμων, μέλος ΠΕΤΕΤ και Ομιλητές τους κ.κ. :
- Νικόλαο Σολωμάκο, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
- Θεόδωρο Καλλίτση, Τεχνολόγος Τροφίμων – Κτηνίατρος – Perrotis College της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης & Μπίκας Α.Ε.
- Βογιάννου Γεώργιο, Τεχνολόγος Τροφίμων, PROVIL.
- Μάρκο Σκευοφύλαξ, Γ. Διευθυντής, BIZERBA.
- Σκαρίμπας Στέλιος, Δ. Σύμβουλος Elvida Foods.