Εσπερίδα ΣΕΒΕΚ «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ : ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»

Ο τομέα του κρέας και των προϊόντων με βάση το κρέας, βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές Κοινοτικές αλλά και Εθνικές νομοθετικές εξελίξεις.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ –  και η Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων – (ΣΕΤΕ/ΣΕΒΕΚ) –  στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τις επιχειρήσεις του τομέα (επιχειρήσεις μέλη του και μη) γύρω από τις τρέχουσες Κοινοτικές και Εθνικές εξελίξεις, διοργανώνει ανοικτή εσπερίδα με θέμα  «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ : ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ», την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Ακαδημίας 18 Αθήνα.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή κατανόηση των επίκαιρων αυτών θεμάτων  και στην εφαρμογή τους στα προϊόντα του κλάδου.

Τα θέματα που θα καλυφθούν από εκλεκτούς εισηγητές, είναι μεταξύ άλλων :

  • «Επισήμανση στα προϊόντα με βάση το κρέας και στα παρασκευάσματα κρέατος»

Ντάνος Νικόλαος, Δ/νση Αξιολόγησης Εγκρίσεων ΕΦΕΤ

  • «Ιχνηλασιμότητα στον τομέα κρέατος»

  Γκίζα Ευαγγελία, Δ/νση Ελέγχων Επιχειρήσεων ΕΦΕΤ

  • «Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα πρόσθετα στα προϊόντα κρέατος»

 Βογιάννου Γεώργιος, Τεχνολόγος Τροφίμων PROVIL ΑΕ

  • «Μείωση νατρίου σε προϊόντα με βάση το κρέας. Τεχνολογική προσέγγιση»

 Τσουκαλάς Βασίλειος, Διδάκτωρ Χημικός.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ελεύθερης συμμετοχής, στη Γραμματεία του ΣΕΒΕΚ, τηλ. 210 3253237, κα Αικ. Στασινοπούλου.