Παρουσιάσεις ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΕΦΕΤ “Evaluating the risk from the presence of Listeria monocytogenes in ready –to eat meat»
Στις 14 – 15 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον ΕΦΕΤ στην Αθήνα, το Ευρωπαϊκό συνέδριο “Evaluating the risk from the presence of Listeria monocytogenes in ready –to eat meat», στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου της EFSA για την αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης από την κατανάλωση μη προσυσκευασμένων έτοιμων προς κατανάλωση αλλαντικών σε καταστήματα λιανικής πώλησης της Ελλάδας.
Στα συνημμένα αρχεία, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις των ομιλητών :
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
- Rodeia - Scientific cooperation
- Messens_EFSA activities on Listeria in RTE
- Plantady_EU risk management of Listeria
- Bergis_EURL on Listeria_Guidance documentson Listeria shelf life studies
- Mellou_Epidemiological dataof human listeriosis in Greece
- Tsigarida_Objectives of the project
- Marakis_Consumer survey on handling practices and risk perception of non prepackaged RTE meat products in Greece
- Koutsoumanis_Exposure assessment to Listeria related to the consumption of non prepackaged RTE cooked meat products
- Katikos_Self controls of the meat products industry
- Athanasiadou_AB Qulality Cycle
- Pomilio_Data on Listeria ans listeriosis in Italy
- Pirkko_Exposure assessment in MRA_case study of Listeria
- Fritch_Application of whle genome sequencing on QMRA of Listeria
- De Zutter_Listeriosis_Identification of population at risk and consumption advices
- de Jong_Activities on Listeria in RTE in the Netherlands