Τιμητικό βραβείο στον ΣΕΒΕΚ για την προώθηση των παρασκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας στα MEAT AWARDS 2022

Τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά του στην προώθηση των Παρασκευασμάτων και Προϊόντων με βάση το κρέας όλα τα χρόνια της πορείας του, απονεμήθηκε στον ΣΕΒΕΚ στο πλαίσιο των βραβείων Meat Awards 2022.

Το βραβείο παρέλαβε, από τον Πρόεδρο της επιτροπής αξιολόγησης κ. Νικόλαο Σολωμάκο, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ κ. Γιώργος Οικονόμου.

Η Πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ κα Αγγελική Οικονόμου, παρ’ ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, έστειλε το δικό της μήνυμα το οποίο ανέφερε : «Αγαπητέ κύριε Μπούσια, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή της βράβευσης τόσο του Συνδέσμου όσο και όλων των Επιχειρήσεων – Μελών του, οι οποίοι εργάζονται επί δεκαετίες για την ανάπτυξη του τομέα και την διάθεση στον καταναλωτή ποιοτικών και υγιεινών προϊόντων.

Σας συγχαίρω για την άρτια διοργάνωση των βραβείων Meat Awards 2022 και εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματική πρόοδο.»

Λίγα λόγια για το θεσμό

Τα Meat Awards 2022 είναι τα βραβεία που έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Διεξήχθησαν υπό τις αιγίδες των: GCSLA (Greek Cold Storage & Logistics Association) και της Π.Ε.Τ.Ε.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων).

Δείτε τον πίνακα των νικητών και φωτογραφίες της βραδιάς:  www.dairyawards.gr