I.F.D.T.EX. 2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Τεχνολογίας I.F.D.T.EX. 2011, που πραγματοποιήθηκε από 11 έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.

Επιτυχημένη και η παρουσία του ΣΕΒΕΚ, μέσα από το περίπτερο του οποίου οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευθούν ποικιλία εκλεκτών αλλαντικών, καθώς και φρεσκοψημένα προϊόντα επεξεργασίας κρέατος, όπως βοδινά μπιφτέκια και διαφόρων τύπων λουκάνικα απευθείας από την ψησταριά που υπήρχε στο περίπτερο και τα οποία έστειλαν οι εταιρίες – Μέλη του Συνδέσμου.

Επίσης, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για τον Σύνδεσμο και για τα προϊόντα επεξεργασίας κρέατος, όπως η ιστορία τους, η θρεπτική τους αξία, ενημέρωση για τη διαδικασία παρασκευής τους και χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των προϊόντων και τη σωστή χρήση τους καθώς και ενημερωτικά έντυπα των Μελών του Συνδέσμου.

Οι εταιρίες οι οποίες συμμετείχαν με προϊόντα ή και έντυπα ήταν:

Α. & Χ. ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

CRETA FARM SA

BRELLE Α.Ε.

BELLISSIMO – Π.ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Α.Ε.

ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε.

 

Τα προϊόντα επεξεργασίας κρέατος τα οποία δεν καταναλώθηκαν προσφέρθηκαν στον Οργανισμό «το Χαμόγελο του Παιδιού», αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης.