Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. είναι Επαγγελματική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο μέλημά του τη διασφάλιση των συμφερόντων και την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου.

Αλλαντικά


Με ιστορία δυόμισι χιλιάδων χρόνων τουλάχιστον και μια αστείρευτη ποικιλία γεύσεων, τα αλλαντικά αποτελούν κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής. Από τον καβουρμά του Έβρου...

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος


Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής επεξεργασίας κρέατος, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πιστοποιημένες κατά ISO 22000.

News

 Αθήνα 7/7/2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑκύρωση της νέας Υγειονομικής ΔιάταξηςΟ Σύνδεσμος Ελληνικών...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον τομέα του κρέατος,  πραγματοποιήθηκε η...
 Με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 1288/22.5.2017, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1763 Β΄, και...