"ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"

Μεταξύ των εξαιρετικών εισηγήσεων από καθηγητές, επιστήμονες, ερευνητές κλπ., που θα παρουσιασθούν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ "από τον στάβλο στο πιάτο" που διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Meat News και την HELEXPO, (1 - 3/2/2019, Θεσ/νίκη, Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελίδης - Αίθουσα Ολυμπιάς), στο πλαίσιο της έκθεσης ZOOTECHNIA 2019, έχει ενταχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2/19 στις 11.15 - 12.30, η ενότητα του ΣΕΒΕΚ με τον τίτλο, "ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ".

Παραθέτουμε τους τίτλους των εισηγήσεων, ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

B’ Συνεδρίαση: 11.15-12.30

ΧΙV. ΣΕΒΕΚ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΧΙV.01 Η Συμβολή και η Δυναμική του Τομέα Κρέατος στην Τοπική και Εθνική Οικονομία

           Δέσποινα Μπακιρλή, Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΒΕΚ

ΧΙV.02 Η μετάβαση από την τέχνη των παρασκευασμάτων κρέατος, στην επιστήμη των  

           σύγχρονων παραγωγικών διαδικασιών

           Σ. Σκαρίμπας, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΒΕΚ

ΧΙV.03 Παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα κρέατος. Από την κατοχύρωση, στην εμπορική

           τους αξιοποίηση

           Ι. Αμβροσιάδης, Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.

ΧIV.04 Σύγχρονες διατροφικές τάσεις: ο ρόλος τους στην ανάπτυξη νέων προϊόντων

           Μ. Ε. Κουντουρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

ΧIV.05 Η συμβουλευτική επιτροπή τεχνικών εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΕΚ και το

           Ινστιτούτο προϊόντων κρέατος

            Γ. Ι. Οικονόμου, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΒΕΚ