Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. είναι Επαγγελματική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο μέλημά του τη διασφάλιση των συμφερόντων και την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου.

Αλλαντικά


Με ιστορία δυόμισι χιλιάδων χρόνων τουλάχιστον και μια αστείρευτη ποικιλία γεύσεων, τα αλλαντικά αποτελούν κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής. Από τον καβουρμά του Έβρου...

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος


Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής επεξεργασίας κρέατος, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πιστοποιημένες κατά ISO 22000.

Νέα - Ειδήσεις

Του δρ. Χημικού Βασίλη Τσουκαλά  Fqt-Consulting, www.fqt-consulting.gr  - vtsoukalas@fqt-...
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης "MEAT DAYS" (30/9 - 2/10 2016, Metropolitan Expo)...
Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, τέθηκε από 9 Αυγούστου 2016, το σχέδιο νόμου του υπουργείου...
 Νέο, επικαιροποιημένο κατάλογο με τα εγκεκριμένα μέσα σήμανσης βοοειδών, αιγοπροβάτων και...